måndag 26 december 2011

Vägen till jobbet

Seglarn har skaffat sig en GoPro som jag bara var tvungen att prova. Vi monterade den och sen filmade jag när jag och Pumpen åkte till jobbet. Här följer resultatet efter lite pill i iMovie. Brum bruum!

söndag 18 december 2011

Gran Canaria - Dag 1

Första dagen nere på Gran Canaria började med att jag och Pumpen cyklade ner till Free Motion för att jobba. Jag servade en 900-1000 cyklar och lärde mig hela spanska språket sen var det dags att åka ut och träna.

Vi körde på någon timma tills vi kom fram till intervallbacken. Jag hade problem att få upp pulsen över 40% av max så det var omöjligt att få någon gnutta av uppvärmning. Jag hängde av Pumpen direkt och ganska snart small det till något så förfärligt och jag blev fundersam någon sekund men förstod sedan att jag sprängt ljudvallen när jag kollade ner på min Garmin och såg hastigheten. Någon minut senare när jag började närma mig mach II så gick vevarmen av och jag fick köra resten av passet med ett ben. Men men… Det kan ju inte alltid gå bra. Nu ska jag äta upp en get och 50 kg pasta.

Ciao som man säger.